Wie ben ik

Hoi, ik ben Maaike de Glee en ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal!

Jouw verhaal is namelijk mijn inspiratie. Ik wil het vertellen in woord en beeld. Zodat het laat zien wie jij bent. En waarom je doet wat je doet.

Maar voor we in jouw verhaal duiken, nodig ik je uit om mijn verhaal te lezen.

Wie ben ik?

Ik ben geboren en opgegroeid op het Friese platteland, maar inmiddels woon ik alweer jaren met mijn gezin in het Veluwse Heerde.  

Ik vind het heerlijk om op pad te gaan met mijn camera. Om verhalen van mensen zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Daarnaast schrijf ik graag. Die twee passies combineer ik in Maakt Media. Daardoor heb ik nu de leukste baan die er is!

Jouw verhaal

Wil je als ondernemer je verhaal vertellen? In een korte pitch of in een wervingsvideo? Of zoek je iemand die een documentaire over je bedrijf maakt? Ik help je er graag mee! Alleen, of met een team. Die afwisseling maakt mijn werk iedere keer weer leuk.


Mijn ervaring

De afgelopen periode werkte ik voor veel verschillende opdrachtgevers gewerkt. Voor de gemeente Epe heb ik een aantal video’s gemaakt in het kader van de corona-crisis. Voor RTV Oost werkte als freelance verslaggever. En recent heb ik voor nieuwsblad De Stentor een documentaire gemaakt. 

De afgelopen jaren werkte ik als verslaggever en redacteur bij Omroep Gelderland. Daar kreeg ik de kans om me op veel verschillende vlakken te ontwikkelen:
tv-verslaggeving, radio maken, artikelen schrijven, jaaroverzichten samenstellen en mooie documentaires maken. Ik heb het allemaal gedaan. Ook ben ik een aantal keer naar het buitenland geweest voor mooie klussen. Ervaringen die ik niet had willen missen.

Maakt Media

Met Maakt Media kan ik mijn ervaring ook inzetten voor jouw bedrijf, instelling of organisatie. Want ook jullie verhaal verdient een podium in video en tekst.

Maakt Media is een klein bedrijf met weinig overheadkosten, maar met alles in huis om een volledige productie te kunnen maken: filmen, monteren, voice-overteksten schrijven en inspreken.

Ik heb een uitgebreid netwerk van vakmensen met specifieke apparatuur en vaardigheden. Daardoor kan ik bij grotere producties eenvoudig opschalen.

Jouw boodschap vertellen op de beste manier, in beeld of tekst. Dat is mijn kwaliteit.